0
Domaći fudbal

Mrđa otkriva svoju stranu priče: Ovako više ne može, tražiću ispisnicu!

Objavljeno: 02.06.14 u 22:27

Napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa dodatno je dolio ulje na vatru izjavom da više ne može da trpi nekorektno ponašanje uprave kluba!  

Dragan Mrđa
FOTO: STARSPORT

Mijailović je započeo javnu raspravu u medijima, Džajić i Čović su mu odgovorili, a sada je svoj deo priče otkrio i Mrđa.

“Ovako više ne može! Ja ne idem dalje, ne mogu više da tolerišem ovako nekorektan odnos uprave i sigurno ću po povratku u Beograd tražiti ispisnicu. Znam da i moji saigrači tako razmišljaju. Više nije moguće ćutati i igrati kao što smo radili prethodnih devet meseci. Dali smo sebe za titulu, sve drugo smo ostavili po strani, a zauzvrat dobili, u najmanju ruku, nefer ponašanje. Desetak dana pre utakmice s OFK Beogradom imali smo razgovor s upravom, rečeno nam je da para nema i trebalo je da se ponovo sastanemo kad osvojimo titulu. Niko nam se nije obratio, ni da nam čestita, ni da nam kaže zdravo! Kao da smo smeće!“, otkrio je Mrđa u razgovoru za Novosti.

On je dodao da niko ne razmišlja da tuži klub u teškim vremenima, ali da ekipa očekuje iskreniji odnos od strane čelnika kluba.

“Mi samo tražimo ljudski odnos, razumemo da je klub u ogromnim dugovima i da upravi nije lako. Ali onda neka nam se lepo kaže: ko hoće da igra za džabe neka ostane, a ko neće – da se izljubimo i rastajemo. Svima nama je Zvezda i dala nešto u životu i nismo mi ti koji će tužiti klub i raditi na njegovu štetu. Ali, sad kad hoćemo da oprostimo deo novca, te pare treba da odu Bronovickom ili nekom drugom ko nije proveo ni tri dana ovde. Bronovickom 600.000 evra, a nama ništa. To nikako ne mogu da shvatim“, zaključio je Mrđa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter