0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Mijailović: Ne tretirajte nas kao smeće, podnećemo svi zahteve za raskid ugovora!

Objavljeno: 02.06.14 u 13:27

Harmonija u svlačionici Zvezde, disharmonija u Upravi. Euforija zbog osvajanja titule trajala je do trenutka kada je sudija odsvirao kraj meča sa OFK Beogradom. Sutradan je sve otišlo u zaborav. Ičrači nisu primili plate, ne znaju kada počinju pripreme, pojedini ne znaju ni svoj status, čeka se razrešenje situacije sa Uefom… I ne samo to, već im se niko nije ni obratio…

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Počeo sam da razmišljam o sledećoj sezoni, duploj kruni, plasmanu u Ligu šampiona. Međutim, takav primer nisu sledili ljudi iz uprave. Počeli su da ratuju, u prvi plan da stavljaju svoju sujetu… Ako tako budu razmišljali, ovim putem im poručujem sledeće: kompletna ekipa će podneti zahtev za raskid ugovora! Tako smo se dogovoril, jer smo cele sezone bili zajedno, jedinstveni, proživljavali mnogo lepih i ružnih trenutaka. A oni nas nisu udostojili ni razgovora. Ako se tako budu ponašali, obećavam im da ću kompletan prljav veš iz kluba izneti u javnost! Neka se ovo tretira kao ucena, neka se i polemiše kako nisam pravi zvezdaš, ali znam o čemu govorim – kaže Nikola Mijailović.

Fudbaleri Crvene zvezde su poslednji veliki novac videli u februaru, uoči početka prolećnog dela sezone. Kažu, ne radi se o tome nego o ljudskom odnosu. Kada očekujete da vam se predsednik Džajić ili neko od njegovih saradnika obrate?

– Juče! Šta da vam kažem, mi ne znamo ni kad počinju pripreme. Istekli su nam ugovori, mada je meni odavno istekao. Najviše od svega me boli što sam slagao pojedine saigrače. Govorio sam im ’daj samo da osvojimo titulu i biće sve u redu’. Evo zovu me Pečnik, Bajko, Savo, Kasalica i pitaju šta se dešava. A ja ne znam šta da im kažem – otvoreno će Mijailović za Mozzart Sport.

Mijailoviću smeta i neslaganje Slaviše Kokeze i Dragana Džajića.

– Ova titula je trebalo da nas ojača i ujedini. Ako se ekipa tretira kao smeće, ništa nam drugo ne preostaje, da bismo sačuvali svoje porodice. Meni je istekao jednogodišnji ugovor. Dobrovoljno sam smanjio primanja, pa stvarno ne znam šta bi novi ugovor tu promenio…“

Zvezdi kao mač nad glavom visi moguća kazna UEFA i diskvalifikacija iz evropskih takmičenja.
– Nije smak sveta ako ne bude licence. To više ne zavisi od nas. Ali svakako treba neko da odgovara zašto je nema – zaključio je Mijailović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter