5
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Džajić odgovorio Mijailoviću: Nije Zvezda Mali Mokri Lug!

Objavljeno: 02.06.14 u 20:59

Iako je pre samo sedam dana osvojena dugo čekana titula, strasti na Marakani se ne stišavaju, a nakon što je Nikola Mijailović javno kritikovao stav uprave, odgovorio je predsednik Dragan Džajić, kao i potpredsednik Nebojša Čović.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Mijailović je ranije danas rekao da će uprava svojim ponašanjem naterati sve igrače da podnesu zahtev za raskid ugovora, a Džajić mu je poručio da se problem ne rešava stvaranjem novog problema.

Nismo mi Mali Mokri Lug pa da reagujemo na svaku izjavu igrača. Imali smo teško prvenstvo sa mnogim sumnjama i treba nas pustiti da radimo. Niko od nas neće plakati ako ne bude na funkciji, prvi ja. Dokazao sam koliko volim Zvezdu, tu sam 50 godina sa poznatim izuzetkom koji mi je bio težak kao tih 50 godina. Ali hoću i mislim da mi je obaveza da pomognem Zvezdi. Imamo obavezu prema navijačima kojih dođe i po 50.000 na stadion“, rekao je Džajić i dodao:

“Nema mesta nervozi, zna se naše stanje. Želimo da rešimo sve probleme, ali ne možemo za dan-dva. Svakodnevno smo u kontaktu, pojedini mediji navijaju da ne igramo, takav utisak imam, stalno je neka negativa. Neka proba neko da sedi na ovom mestu i da podnese ovaj pritisak i optužbe. Uradili smo veliki deo, FSS je poslao potrebne garancije, sada čekamo reakciju UEFA. Zato nas pustite da radimo, ne treba odmagati, ni Zvezda ni mi koji je vodimo nismo to zaslužili. Možda smo i mi kao zaslužili pohvale, a svi se ponašaju kao da je ovde med i mleko“, istakao je Džajić, a prenosi Blic.

Njegovo mišljenje deli i Nebojša Čović, koji je poručio:

“Zvezda ne sme da upadne u paniku pa da dođe do rasprodaje. Video sam za Mijailovića i biće vremena da to komentarišemo, vrline su javne a mane tajne, to sam naučio od Partizana. Poštujem Nikolu, ali problem se ne rešava pravljenjem još većeg problema“, rekao je Čović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Koje rasulo nista nema od toga ..onakvih kao Mijailović je dosta naćemo mi zamjenu za one kojima se ne igra ..Partizana promašio je penal .Šta ima da ocekuje od jačih protivnika ..Malo se on uplašio pa sada priča …ima da igra i da ćuti…

    0
    0
    Odgovori
  2. Stvarno mi nije jasna tolika nezahvalnost igraca, pa uprava je sav novac potrosila na osvajanje titule, a oni bi jos i plate. Stvarno jako bezobrazno i bezobzirno od pojedinaca, jos prete odlascima, mislite da ce neko da Vas plati? Jeftinije mu je da plati prvo mesto nego Vas.

    0
    0
    Odgovori
  3. Molim urednika sporta na ovom portalu da stavi grb partizana jer je tolika GLODARCINA da se vidi iz aviona ako zelite da zadrzite citaoce razmislite malo o rublici sport ovo samo nervira prosecno inteligentnu osobu

    0
    0
    Odgovori
    • Kakve veze ovo ima sa Partizanom ?! Zemljace jel vidis koje je rasulo u Zvezdi ? Sta treba ? da nas lazu ? Da pisu kako je super situacija u u Zvezdi , i da cemo uci u Ligu sampiona ?! Na zalost , sve je ovo istinito i jako tuzno !!

      0
      0
      Odgovori
      • Dobro je Milos rekao, OVO NERVIRA PROSJECNO INTELIGENTNU OSOBU. Ti si nazalost ispod tog prosjeka. Naslov najavljuje rasulo, sukob, ne znam ni ja sta, a tekst dalje nema veze s tim. Ovdje niko nista nije odgovorio Mijailovicu, nego su ljudi dali jako korektne izjave. A pokusaj da se napravi bombasticna prica je veoma ocigledan. I sve to, za prosjecnog srpskog citaoca, koji uglavnom cita naslove, a takvi su vecina, stvara potpuno pogresnu sliku od one stvarne… Nadam se da sam uspio da ti objasnim koliko toliko…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter