in , ,

Lovernj: Čović je rekao Smiljaniću da me udari (VIDEO)

FOTO: STARSPORT

Pored Duška Vujoševića na konferenciji za medije pred duel Partizana sa Mega Vizurom pojavio se i francuski internacionalac Žofri Lovernj koji je novinarima pokušao da objasnio šta se sve izdešavalo pre i tokom incidenta na meču protiv FMP-a u Železniku.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Od starta meča su pokušavali da me isprovociraju. tražio sam od sudija da preuzmu kontrolu meča, ali su oni stalno vršili pritisak na arbitre. Kada sam uzeo loptu da izvedem aut gotovo sam siguran da je Nebojša Čović, koji je sedeo na tribini iza, tražio od Siljanića da me udari u lice. Tada sam ga upitao šta će da uradi, a on je odgovorio da će mi slomiti nos. Sudija nije uradio ništa. Nama nije potrebna zaštita od sudija, ali tražimo podjednak tretman“ – rekao je gotovo u jednom dahu Lovernj.

Ako je Lovernj ubeđen da se sve zaista desilo onako kako on misli onda to objašnjava i njegovu reakciju po izlasku sa terena, kada se uhvatio za međunožje gledajući u pravcu Nebojše Čovića.

Pored sukoba igrača pored terena su svoj duel imali sportski direktor FMP-a Vladan Mitrović i trener Partizana Duško Vujošević.

Svi akteri sramongo inceidenta su novčano kažnjeni osim košarkaša tima iz Železnika Dunđerskog koji će zbog udaranja Lovernja morati da pauzira jedan meč.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Vujošević: Svako se kostimira na svoj način (VIDEO)

Gigs planira da igra protiv Hala