0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Svako se kostimira na svoj način (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.14 u 14:11

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je u utorak da je Mega Vizura kvalitetan protivnik, ali da su pobede najbolji način da njegovi košarkaši prevaziđu teškoće.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Mega je godinama rasla i na kraju izrasla u ozbiljan i dobar klub… Dolaskom Novice Veličkovića dobili su na temperamentu i kvalitetu, kao i dolaskom Andrije Bojića i Ognjena Jaramaza dobili na dodatnom kvalitetu“ – rekao je Vujošević na konferenciji za novinare, prenosi Beta.

Utakmica između Partizana i Mege igraće se u sredu od 19 sati u hali Pionir, u okviru 7. kola Superlige Srbije.

„Biće izuzetno teško, ali moramo da prevazidjemo teškoće, a pobede su najbolji put da se izađe iz situacije u koju smo došli posle završnog turnira Jadranske lige i koja nije sjajna. Moramo da se vratimo na pozicije koje nam pripadaju“ – kazao je Vujošević.

Prema njegovim rečima, ekipa Partizana sigurno neće biti u punom sastavu.

„Ne mogu da vam kažem tačno. Nije da želim da vam uskraćujem informacije, nego moramo da vidimo. Sigurno nećemo biti kompletni, a čak i neki igrači koji se ‘skinu’ neće moći da igraju na svom maksimumu“ – naveo je trener crno-belih.

Uprava Superlige novčano je kaznila aktere incidenta utakmice FMP – Partizan, a samo je igrač ekipe iz Železnika Stevan Dunđerski suspendovan jednim susretom.

„To je hrabra i poštena odluka, direktor lige Dragan Gogić postupio je korektno, iako je verovatno bio pod velikim pritiscima… Sva sreća da je bio prenos i da se u njemu jasno moglo videti šta se sve dešavalo, bez obzira što su sutradan mediji pisali drugačije“ – rekao je Duško Vujošević.

Košarkaški klub Partizan opomenut je zbog „neprikladno odevenog trenera“, jer je Vujošević tokom utakmice sa FMP-om skinuo sako, a Superliga je saopštila da će biti izrečena kazna ako se to ponovi.

Vujošević se prvo smeškao novinarima kao da nije mogao da poveruje da je to istina, a onda kada je dobio uverenja da je to zaista tako slegnuo je ramenima.

„Šta da kažem, svako se kostimira na svoj način. Meni odelo smeta, ali eto, propozicije kažu da mora da se nosi. Ako je to problem… onda je to cirkus“ – rekao je Vujošević.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter