0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lalatović: Za opstanak, ali i za titulu mojoj Zvezdi! (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.14 u 18:22

Trener Napretka Nenad Lalatović nije mogao da sakrije emocije nakon velikog trijumfa nad Partizanom kojim je svom timu obezbedio opstanak, a Crvenu zvezdu približio tituli.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Napredak je ovim trijumfom osigurao sebi mesto u mirnoj luci uoči završnice prvenstva, ali i udaljio Partizan od sedme uzastopne titule.

“Kao što sam govorio, mi gledamo samo naše dvorište, pošto se nalazimo u opasnoj zoni. Imali smo 28 bodova bodova pre ove utakmice i da smo izgubili od Partizana verovatno bismo ispali iz lige, jer smo posle imali teška gostovanja. Ovo su velika tri boda za nas, ali moram da kažem ono što nosim u srcu – Zvezdi želim da osvoji titulu. Kao bivši igrač i kapiten Zvezde drago mi je što sam pomogao da dođe do titule. Ovo jeste pobeda za Napredak, za naš opstanak, ali ne mogu da ne kažem da nisam srećan što će ona doneti titulu Crvenoj zvezdi“, rekao je Lalatović za Arenu sport posle utakmice.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter