0
Evropske lige

Mojes optimista: Sledeći cilj – da eliminišemo Bajern u LŠ!

Objavljeno: 30.03.14 u 10:02

Trener Mančester Junajteda, Dejvid Mojes, veliki je optimista nakon pobede svog tima nad Aston Vilom (4:1) u Premijer ligi i istakao da je sledeći cilj ‘crvenih đavola’ pobeda protiv minhenskog Bajerna u Ligi šampiona.

mojes-pesnica

„Nestrpljivo čekam utakmicu protiv Bajerna. Mi smo sada u četvrtfinalu Ligi šampiona, ali se time ne zadovoljavamo. Želimo da prođemo dalje, u polufinale, pa u finale, i na kraju da trijumfujemo. Očekuje nas teška utakmica protiv verovatno najboljeg tima u Evropi. Veliki je to izazov za obe ekipe“, rekao je Mojes za britanske medije, a preneo ‘Blic’.

Trener kluba sa Old Traforda pohvalio je Vejna Runija, dvostrukog strelca protiv Aston Vile:

„Runi je odličan igrač. Igra dobro od samog starta sezone. Rekao sam mu posle utakmice, da ukoliko nastavi da daje po dva gola na svakom meču da će nam to pružiti mogućnost da postižemo mnogo bolje rezultate“.

Mojes se zatim osvrnuo i na partiju Huana Mate, koji je postigao svoj prvenac u dresu Mančester Junajteda:

„Svi znaju kakav je Mata igrač i koliko je sposoban. Ali, njemu je bio potreban taj gol. Davanje golova je sastavni deo njegove igre, zbog čega smo ga i angažovali“, rekao je Mojes.

Aktuelni prvak Engleske igraće u utoraku 20.45 časova, na ‘Old Trafordu’ prvi meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter