0
Evropske lige

Nova Vengerova izjava se neće dopasti navijačima Arsenala

Objavljeno: 26.03.14 u 13:55

Trener Arsenala Arsen Venger izjavio je u sredu da je u ovom trenutku borba za titulu u Premijer ligi najmanja briga njegovog tima.

Arsen Venger
Izabranici Arsena Vengera odigrali su u utorak na svom terenu nerešeno sa Svonsijem 2:2, a konačan rezultat postavio je igrač Arsenala Matje Flaminini autogolom u 90. minutu. Kolo pre toga, Arsenal je doživeo debakl, pošto je u gostima na Stamford bridžu izgubio od Čelsija sa 6:0.

„Rezultat (protiv Svonsija) je razočaravajući… Ponekad izgubite ubedljivo, kao što smo mi od Čelsija, a u narednoj utakmici, u većini slučajeva, odigrate nerešeno. Ali, način na koji smo izgubili sva tri boda je frustrirajući jer smo imali 2:1 dva minuta pre kraja“, rekao je Venger britanskim medijima.

„Mislim da u ovom trenutku titula nije najveća briga koju imamo. Moramo da budemo realni i da pokušamo da se vratimo u narednoj utakmici. Trka za titulu biće otvorena do kraja, može da bude iznenadjenja, tako da moramo da se fokusiramo i dobro pripremimo za naredni meč“, dodao je Venger.

U narednom kolu, u subotu, ekipa Arsena Vengera dočekuje Mančester siti.

Arsenal je četvrti na tabeli Premijer lige sa 63 boda, odnosno ima šest manje od prvoplasiranog Čelsija.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter