0
Evropske lige

BL: Leverkuzen slavio u gostima, Nirnberg beži iz zone ispadanja (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.14 u 22:59

Večeras je odigrano još 5 mečeva 27. kola nemačke Bundeslige na kojima je postignuto 13 golova.

Bajer Leverkuzen

Bajer Leverkuzen je kao gost savladao ekipu Augsburga rezultatom 3:1. ‘Apotekari’ su poveli golom Kislinga u 11. minutu, a ovim rezultatom je i završeno prvo poluvreme. U nastavku je Augsburg preko Vernera, u 59. minutu, izjednačio na 1:1, ali ipak poklekao u finišu susreta. U 80. minutu Son je pogodio za novo vođstvo Leverkuzena, a konačnih 3:1 postavio je Emre Kan tri minuta kasnije.

Hofenhajm je na svom terenu savladao Hanover sa 3:1 Strelci za domaće bili su Polanski u 14, Modeste u 51. i Rudi u 91. minutu, dok je počasni pogodak za goste postigao Andreasen u 10. minutu.




Nirnberg je golovima dvostrukog strelca, Joipa Drmića, savladao Štutgart sa 2:0 i tako pobegao iz zone ispadanja. S druge strane, Štutgart je pao na pretposlednje mesto na tabeli.


Frankfurt je minimalnim rezultatom, 1:0, savladao Borusiju Menhengladbah. Strelac pobedonosnog gola bio je Hoselu u 16. minutu utakmice.

U derbiju začelja, u duelu Hamburga i Frajburga, nije bilo pobednika pošto je meč završen rezultatom 1:1. Gosti su poveli u 5. minutu golom Daride, ali je Lasoga u 55. minutu pogodio za izjednačenje i konačnih 1:1.

Bundesliga, 27. kolo:

utorak

Braunšvajng – Majnc 3:1 

Verder – Volfsburg 1:3

Borusija Dortmund – Šalke 0:0

Herta – Bajern 1:3

sreda:

Augsburg – Bajern Leverkuzen 1:3

Frankfurt –Borusija Mehengladbah 1:0

Hamburg –Frajburg 1:1

Hofenhajm – Hanover 3:1

Nirnberg –Štutgart 2:0 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter