0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Nismo imali dobar ritam, odbrana donela pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.14 u 23:19

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, bio je zadovoljan nakon pobede nad Krkom u 23. kolu ABA lige i istakao da je bilo za očekivati ovakvo izdanje njegovih košarkaša nakon napornog duela sa Lijetuvos Ritasom u osmini finala Evrokupa.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Posle teškog prvog)meča osmine finala Evrokupa protiv Ritasa, bilo je za očekivati da će ekipa ovako da izgleda protiv Krke, da to neće biti lagan duel. Bilo je očigledno tokom svih 40 minuta da je koncentracija na nižem niovu nego što bi trebalo da bude“, rekao je Radonjić, a preneo ‘Blic’.

Trener Zvezde je istakao da igra nije bila na zadovoljavajućem nivou, iako je njegova ekipa vodila u većem delu utakmice:

„Mi, prosto, nismo imali dobar ritam. Ali, Sa druge strane, jako smo kvalitetno igrali u fazi odbrane, a nama je vrlo bitno da smo obezbedili prvu poziciju i teoretski. U svakom slučaju sam zadovoljan, jer smo tri kola pre kraja to ostvarili, utoliko je i zadovoljstvo veće“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter