0
Fudbal

Vidićev menadžer: Nemanja je oduševljen

Objavljeno: 05.03.14 u 14:22

Nakon što je novi vlasnik Intera Erik Tohir danas potvrdio da će Nemanja Vidić od naredne sezone nositi dres „neroazura“ oglasio se i menadžer srpskog reprezentativca Silvano Martina koji je objasnio kako na koji način je došlo do dogovora.

vidic-sapka

„Vidić je oduševljen što će igrati za Inter. Ranije je odlučio da je vreme da napusti Mančester Junajted, a Inter je bio interesantna opcija. Pregovore smo počeli 1. januara i tada su sve strane iznele svoje predloge. Nemanji se odmah sve dopalo i nada se da će pomoći svom novom klubu da napreduje“ – kazao je Martina.

Sada kada je rešio pitanje svoje dalje fudbalske budućnosti Srbin može bez razmišljanja da se okrene svojim obavezama u Junajtedu.

„Nemanja je surovi profesionalac i sada razmišlja samo o tome kako da pomogne Mančester Junajtedu da do kraja sezone beleži dobre rezultate, kako bi se zahvalio klubu i navijačima za sve što su uradili za njega“ – kazao je italijanski agent.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter