0
Fudbal

Tohir potvrdio Vidićev dolazak u Inter

Objavljeno: 05.03.14 u 12:50

Predsednik italijanskog Intera Erik Tohir zvanično je potvrdio danas da će srpski fudbaler Nemanja Vidić od naredne sezone nositi dres milanskog kluba.

Nemanja Vidić

Tohir je u izjavi za zvanični sajt kluba naveo da sa velikim zadovoljstvom objavljuje da je postigao sporazum sa aktuelnim kapitenom Mančester Junajteda i jednim od najboljih defanzivaca na svetu, čije će iskustvo, harizma lidera i kvalitet biti ključni za ekipu i razvoh mladih igrača na putu stvaranja velikog Intera, prenosi agencija Tanjug.

Tohir nije objavio detalje transfera, ali su italijanski mediji prethodih dana spominjali trogodišnji ugovor sa početnom godišnjom platom od 2,8 miliona evra, koja uz bonuse može da poraste do 3,3 miliona.

Vidić je ponikao u Crvenoj zvezdi, a igrao je još za subotički i moskovski Spartak, iz kojeg je 2006. godine prešao u Mančester Junajted, gde je odigrao 287 utakmica i postigao 19 golova.

Sa engleskim klubom osvojio je pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i pet Komjuniti šildova.

Za reprezentaciju Srbije nastupao je 56 puta i postigao dva postignuta gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter