0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Bez Bogdana na Radnički, treba nam podrška (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.14 u 12:21

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević potvrdio je danas da će Bogdan Bogdanović propustiti derbi meč 22. kola Jadranske lige protiv Radničkog iz Kragujevca.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bogdanović je u petak povredio koleno u finišu meča Evrolige protiv Reala u Madridu, koju je domaćin dobio rezultatom 80:57.

„Bogdanović neće igrati protiv Radničkog. Radi se o lakšoj povredi pripoja i ima bol koji onemogućava normalnu igru“, rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u hali Pionir.

On je dodao da očekuje veliku podršku navijača u predstojećem meču.

„Ne moram posebno da naglašavam kolika je važnost ove utakmice, svaki kiks značilo bi udaljavanje od fajnal-fora, a zna se šta on sve nosi. Radnički je nezgodan tim, trener Miroslav Nikolić je preneo svoj stil igre na ekipu. Dobro šutiraju, čak i centri se izvlače i pokušavaju za tri poena. Oni su nepredvidiv tim i dolaze rasterećeni u Beograd. Situacija zahteva veliku motivaciju i koncentraciju“, upozorio je Vujošević.

Trofejni trener istakao je da ekipa polako podiže formu posle velikog broja povreda koje su ove sezone zadesile crno-bele.

Utakmica Partizan – Radnički na programu je sutra od 20.45 sati u hali Pionir.

Pogledajte izjavu Vujoševića:

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter