4
Evropske lige

Jojić ima bolji učinak od Mesija, Ronalda i Ibrahimovića (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.14 u 19:40

Da, da, dobro ste pročitali, postoji statistika po kojoj je Miloš Jojić ispred Lea Mesija, Kristijana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića.

Miloš Jojić dobija čestitke

Novi fudbaler Borusije iz Dortmunda je jedini igrač koji je uspeo da postigne pogodak na svakom debiju u karijeri. Najpre je 20. jula 2011. godine postigao gol za mladu reprezentaciju Srbije protiv Turske.

Zatim je 15. septembra 2012. godine debitovao u dresu Partizana i bio strelac protiv Hajduka iz Kule.

Usledio je poziv i debi u A reprezentaciji Srbije, 11. oktobra 2013. godine, kada je Jojić bio strelac protiv Japana.

Svoj impresivni učinak srpski fudbaler je nastavio i u Borusiji iz Dortmunda pošto je na današnjem debiju u dresu ‘Milionera’ ponovo uspeo da zatrese mrežu rivala. U 68. minutu Jojić je ušao u igru sa klupe i vrlo brzo uspeo da postigne pogodak na meču protiv Ajntrahta.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Kakvog smo igraca prodali za tepsiju bureka.. strasno ! Pojacali nas ovi iz uprave,a onda prodali najboljeg igraca,pa kakav je to nacin-neka ih sram bude..muka mi je od svega! Ovom timu Partizana ce mnogo faliti Joja.. Svaka cast upravo !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter