0
Domaći fudbal

Bajković: Imao sam utisak da igramo za bodove (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.14 u 17:12

Crvena zvezda je na pripremama u Sloveniji pobedila i ekipu Gorice, u poslednjem meču i još jednom pokazala koliko su letos nedostajale zajedničke pripreme fudbalera u kompletnom sastavu.

Bajkovic

Tog je mišljenja i trener Slaviša Stojanović:

„Možemo biti zadovoljni onime što je urađeno, a pritom ne mislim na rezultate pre svega, nego na odličnu igru ekipe odnosno želju i zalaganje. Sve što radimo na treninzima moci primenjuju na utakmicama, i to im se vraća. Ipak, ono najvažnije tek dolazi za 10 dana, i tada ćemo najbolje videti koliko se dobro radilo ove zime. Na osnovu utakmice sa Goricom, koja je izuzetno tvrd rival, mogu biti zadovoljan“, istakao je Stojanović.

Golman Boban Bajković, nakon pobede nad ekipom Gorice, nije krio zadovoljstvo.

„Iznenadila me je Gorica, iako znam da su treći na tabeli u Sloveniji. Vidi se da imaju veliki broj italijanskih igrača jer igraju zaista čvrst fudbal, pa smo tokom utakmice imali utisak da se borimo za bodove. Ipak, to je dobro, jer nas to na najbolji način sprema za nastavak šampionata i prvo kolo protiv Javora“, prve su impresije Bajkovića, koji je zadovoljan prikazanim na ovim pripremama:

„Mislim da smo odigrali dobar meč i da se vidi veliki napredak u igri u odnosu na jesen. Lepo je što smo pobeđivali sve utakmice, ali to je zaista nebitno jer najvažnije je pobeđivati za bodove. Mnogo puta sam video ekipe koje pobeđuju na pripremnim mečevima, a onda loše krenu u šampionatu. To nećemo dozvoliti, jer ovo proleće nam je mnogo važno“, istakao je Bajković.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter