0
Domaći fudbal

FOTO: PARTIZAN.RS

Ninković za Partizanov minimalac protiv Sarajeva (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.14 u 14:54

Fudbaleri Partizana  su i u drugom pripremnom meču odigranom u okviru drugog dela priprema u Turskoj, nakon što su u subotu savladali slovački Ružemberok, zabeležili minimalnu pobedu od 1:0, a nova žrtva je bilo Sarajevo.

FOTO: PARTIZAN.RS
FOTO: PARTIZAN.RS

Trener Nikolić je u današnjem meču izveo potpuno drugačiji sastav u odnosu na onaj koji je savladao Slovake odnosno samo je Nikola Ninković bio akter oba meča pošto je u subotu odigrao poslednjih 10 minuta. Sa druge strane prvoligaš iz Bosne i Hercegovine u ovaj meč je ušao u najjačem sastavu pa ne čudi što je na početku imao inicijativu i nekoliko opasnih udaraca sa distance.

Do prve prave prilike crno-beli su došli u 29. minutu, ali Andrija Živković nije bio dobar u završnici što su iskoristili defanzivci Sarajeva da ga izblokiraju. Naredne dve akcije koje su obećavale gol za Partizan odigrali su Grbić i Ninković uz asistenciju Živkovića, ali nisu bili prisebni pa je Delačova mreža ostala netaknuta.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu imao je Andrija Živković u 41. minutu, ali je sa svega nekoliko metara uspeo da prebaci gol Sarajeva. samo dva minuta kasnije Ninković je posle akcije Grbića i Gulana savladao Delača, ali je pomoćni sudija posle dosta oklevanja poništio gol zbog navodnog ofsajda.

Sarajlije u drugom poluvremenu prve dolaze do prilike za gol, ali udarac Velkoskog odlično brani Živko Živković. U poslednjih pola sata crno-beli su imali potpunu kontrolu nad utakmicom, ali nikako nisu uspevali da pronađu put do gola Sarajeva sve do 81. minuta kada je Nikola Ninković posle odlične akcije Predraga Luke i Andrije Živkovića postigao gol za vođstvo, a ispostaviće se i pobedu, srpskog šampiona od 1:0.

Poslednju priliku da promeni rezultat imao je Purić, ali je njegov udarac sa oko 20 metara koji je išao pod samu prečku Partizanovog gola zaustavio golman Petrović koji je u 60. minutu zamenio Živkovića.

Partizan: Živković Živko (Petrović od 60′), Aksentijević, Ivković (od 46′ Nemanja Petrović), Stanković, Gulan, Marković, Pantić, Živković Andrija, Grbić, Ninković i Fofana (od 46′ Luka).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter