0
Fudbal

Mojes: Rastanak je najbolja odluka i za nas i za Vidića

Objavljeno: 07.02.14 u 16:38

Iako je do kraja sezone ostalo još puna tri meseca Nemanja Vidić je već sada saopštio javnosti da će po okončanju ove takmičarske godine da napusti Mančester Junajted, a menadžer Dejvid Mojes je potvrdio da se radi o zajedničkom dogovoru.

mojes-vidic

„Mislim da je to najbolja odluka i za nas i za Nemanju. Ne želim da govorim o detaljima našeg razgovora. Vidić će ostati kapiten tima do kraja sezone jer je to zaslužio svojim odličnim igrama za Mančester Junajted i siguran sam da će se kao i do sada boriti maksimalno. Poznato je da želim da napravim neke promene, ali to se neće desiti u ovoj sezoni. Vidić je osetio da je došlo pravo vreme za rastanak“ – kazao je Mojes britanskim medijima.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i moskovskog Spartaka karijeru će najverovatnije nastaviti u jednom od velikih italijanskih klubova, samo je pitanje da li će to biti Juventus, Milan ili Inter.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter