1
Evropske lige

FOTO: Screenshot Twitter

Vidić definitivno napušta Junajted na kraju sezone

Objavljeno: 07.02.14 u 08:35

Putem saopštenja objavljenog na zvaničnom sajtu Mančester Junajteda kapiten ovog tima Nemanja Vidić potvrdio je da će na kraju sezone napustiti klub.

Nemanja_Vidic

„Trenutno sam u poslednjoj godini ugovora sa klubom u kojem sam proveo osam prelepih godina. Vreme provedeno u ovom velikom klubu će uvek biti najbolje godine u moj karijeri. Nisam mogao ni da zamisli da ću osvojiti čak 15 trofeja i nikada neću zaboraviti fantastično veče u Moskvi, te uspomene ostaju zauvek i meni i navijačima. Ipak, odlučio sam da na kraju sezone promenim klub. Potreban mi je novi izazov i pokušaću da pružim najviše što mogu u narednim godinama“ – objasnio je Vidić.

Srpski internacionalac je potom objasnio da će promeniti i Ligu u kojoj će igrati pošto za njega u Engleskoj ne postoji nijedan drugi klub pored Junajteda.

„Ne razmtram mogućnost ostanka u Engleskoj pošto je jedini klub za koji sam želeo da igram upravo Mančester Junajted. Imao sam tu sreću da budem deo ovog kluba toliko godina. Postoji nekoliko opcija u vezi mog daljeg toka karijere, a nadam se da ću izabrati najbolju za mene i moju porodicu. trenutno sam u potpunosti fokusiran an svoje obaveze u Junajtedu i daću sve od sebe za ekipu do kraja sezone. Nadam se da će nakon ovoga prestati da se pojavljuju dalje spekulacije u vezi moje dalje karijere“ – završio je svoje izlaganje iskusni centarhalf.

Nema sumnje da će Vidić najverovatnije izabrati jednu od ponuda italijanskih velikana koji su zainteresovani za njega. Milan i Juventus su odavno pokazali svoje interesovanje, a poslednjih dana najkonkretniji je Inter.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter