0
Evropske lige

Ronaldo dobija tri meča suspenzije? (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.14 u 10:27

Zbog crvenog kartona dobijenog u jučerašnjem meču protiv Atletik Bilbaoa najbolji fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo najverovatnije će pauzirati naredna tri meča, nagađaju španski mediji koji su preduhitrili Disciplinsku komisiju Fudbalskog saveza Španije sa određivanjem kazne.

ronaldo-ituraspe

Ronaldo je 15-ak minuta pre kraja utakmice ušao u najpre verbalni, a potom i fizički sukob sa igračem domaćeg tima Ituraspeom kojeg je udario rukom glavu što je ovaj iskoristio da padne na zemlju kao da ga je potrefio grom, nakon čega je sudija Miguel Ajza dodelio direktan crveni karton Kristijanu.

Naravno odmah po okončanju meča, koji je završen rezultatom 1:1, u španskim medijima je krenula licitacija da li je Ronaldo opravdano ili neopravdano isključen, ali ono u šta nema sumnje je da će Portugalac biti kažnjen samo je pitanje sa koliko utakmica pauze.

Ukoliko Ronaldo zaista dobije tri meča suspenzije to znači da će preskočiti prvenstveneve mečeve sa Viljarealom, Hetafeom i Elčeom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter