0
Evropske lige

Kup kralja: Barsa petardom, bez pola tima u polufinalu (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.14 u 00:07

Fudbaleri Barselone, nakon Reala i Atletiko Madrida, plasirali su se u polufinale Kupa kralja nakon što su večeras na svom ‘Kamp nou’ deklasirali Levante rezultatom 5:1 i ukupnim 9:2 otišli među četiri najbolje ekipe. 

Fabregas

U timu Barselone nije bilo nekoliko standardnih prvotimaca, pošto u igru nisu ulazili – Valdes, Dani Alveš, Pike, Alba, Buskets, Ćavi i Mesi, ali ni jak Barsin kombinovan sastav nije dozvolio iznenađenje posle trijumfa od 4:1 u prvom susretu.

Levante je iznenadio domaće ranim vođstvom, pošto je u devetom minutu Serhi Roberto glavom postigao autogol, ali je Barsa već do poluvremena preokrenula golom Adrijana sa 25 metara i Pujola, glavom nakon kornera.

Početkom drugog dela igre, Aleksis Sančez postiže dva lagana gola u 50. i 52. minutu, sa dva metra nakon odbitaka, da bi konačan rezultat postavio Fabregas u 68. minutu.

Barselona će se u polufinalu petog i 12. februara sastati sa boljim iz duela Real Sosijedad – Santander, koji se igra u četvrtak (prvi meč 3:1).

Drugi polufinalni par čine Atletiko Madrid i Real Madrid, koji su izbacili Atletik Bilbao, odnosno Espanjol.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter