0
Evropske lige

Kup kralja: Atletiko zakazao derbi sa Realom! (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.14 u 21:53

Fudbaleri Atletiko Madrida plasirali su se u polufinale Kupa kralja nakon što su večeras na ‘San Mamesu’ savladali Atletik Bilbao – 1:2 (1:0) i ukupnim 1:3 prošli u narednu rundu gde ih čeka najveći rival – Real.

Dijego Košta

Madriđani su branili 1:0 iz prvog susreta, ali su na mišiće uspeli da sačuvaju tu prednost, pošto su sjajni Baskijci u prvom poluvremenu imali nekoliko stopostotnih šansi, međutim, odlični Kurtoa je sačuvao svoju mrežu.

Ipak, tri minuta pre odlaska na odmor, Aduris je uspeo da savlada Belgijanca i da nadu svojoj ekipi. Deset minuta drugog dela igre, bilo je dovoljno Atletiku da izjednači, strelac je Raul Garsija, a asistent Rodrigez. Pet minuta pre kraja, sve dileme oko pobednika rešio je Dijego Košta za konačnih 1:2.

Drugi polufinalni par, najverovatnije će činiti Barselona i Real Sosijedad, koji su u prvim mečevima ubedljivo savladali Levante (4:1) i Santander (3:1). Real je u polufinale prošao pošto je u dva meča savladao Espanjol – 2:0.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter