0
Evropske lige

Novi ‘minimalac’ Reala protiv Espanjola (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.14 u 23:20

Po treći put u svega šesnaest dana fudbaleri Real Madrida su rezultatom 1:0 (1:0) savladali ekipu Espanjola. Ovoga puta ‘kraljevski klub’ je slavio u revanš meču četvrtfinalu Kupa kralja i prošao u narednu rundu takmičenja.

Hese

Trener Karlo Anćeloti je protiv Espanjola izveo izmenjeni sastav i na kraju uspeo da trijumfuje zahvaljujući golu Hesea u 7. minutu. Ćabi Alonso je proigrao mladog napadača koji je odlično prihvatio loptu na grudi, a zatim je desnom nogom poslao iza leđa golmana gostiju, Kike Kasilje.

https://www.dailymotion.com/video/x1ahzvm_goal-jese-real-madrid-1-0-espanyol-28-01-2014-highlights_sport#from=embediframe

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, a vredi istaći da je Sančez, u gostujućem sastavu, zbog dva žuta kartona, u 78. minuti morao u svlačionicu. Real je tako trijumfovao u oba četvrtfinalna duela sa 1:0 i izborio prolaz u polufinale Kupa Kralja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter