0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Danilović: Dule radi krvnički sa igračima, on se ne dovodi u pitanje!

Objavljeno: 29.01.14 u 09:13

Predsednik KK Partizan, legendarni Predrag Danilović, stao je u odbranu trenera Duleta Vujoševića koji je na udaru medija u poslednjih nekoliko dana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Povod za “bunu” na Vujoševića jesu česte povrede igrača Partizana ove sezone, a čak trojica su dugoročno odsutna zbog povređenih prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

“ Za sve u životu, pa i u ovom našem poslu, uprkos maksimalnom zalaganju, radu, potrebno je i koje zrnce sreće. U nekim periodima bitisanja kluba smo je imali, trenutno koji gram nedostaje. Ne mogu „dušebrižnicima“ da zabranim da prave razne teorije, ali mogu da im poručim da je kod nas sve pod kontrolom. Verovatno bih bio zadovoljniji i srećniji da smo mogli nešto da „preskočimo“…” rekao je Danilović za “Novosti” povodom bure koja se digla u Partizanu zbog pomenutih povreda ali i zbog sukoba trenera Vujoševića i Bogdanovića.

Danilović je dodao i da je trenerski autoritet na vrhu klupske hijerarhije:

“Tako se funkcioniše u svim ozbiljnim klubovima. Na kome je veća odgovornost, odnosno zasluga za sve ono što se (ne)uradi? Pa, na treneru. On bira igrače, on krvnički radi sa njima. Njegove se odluke ne dovode u pitanje, ako si ozbiljan. Ako bi drugačije razmišljao, iza nas ne bi bile sve ove godine uspeha”, dodao je slavni košarkaški as.

Partizan je poražen od MZT-a u minulom kolu ABA lige, a sada mu predstoji evroligaški duel sa Lokomotivom.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter