0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Nedisciplina! Dovoljno?! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.14 u 23:06

Trener Partizana Duško Vujošević zbog nediscipline je odstranio Bogdana Bogdanovića iz tima na poluvremenu utakmice protiv MZT u Pioniru.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Partizana su izgubili na svom terenu rezultatom 73:66, a Bogdanović u finišu druge četvrtine šutnuo reklamu nakon čega više nije ulazio u igru.

“Izbacio sam ga iz tima zbog nedisciplinovanog ponašanja, na poluvremenu sam tako odlučio. Dovoljno sam rekao“, kratak je bio Vujošević, a potom se osvrnuo na tok meča.

“Čestitam ekipi MZT-a na zasluženoj pobedi. Oni su došli rasterećeni i iskoristili našu specifičnu situaciju vezanu za povrede. Milutinov i Gagić su bili pod temperaturom juče i danas. Mogu samo da se zahvalim publici koja ovako pokazuje privrženost, prvo brojem, reakcijom, podrškom i posle ovakvog poraza. Mi smo im ostali dužnici večeras. Bez obzira na vrlo teške specifične okolnosti, povrede i bolesti, verovatno smo morali da damo što se tiče angažovanja više nego što smo uradili. Jednog momenta je taj pristup koji nije bio dovoljno dobar. Ne kažem da je loš, ali kada su ubacili trojke, kada su se desile neke nove povrede, prešlo se u paniku i nismo nalazili dobra rešenja. Poptuno zaslužena pobeda MZT-a“, zaključio je Vujošević.

Pored toga, Partizan ima još jednu glavobolju, Milenko Tepić je sredinom poslednje četvrtine doživeo povredu zadnje lože, a više informacija znaće se u utorak, takođe je potvrdio Vujošević.

hotsport.rs/Beta, kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter