0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović zadovoljan prvim poluvremenom, Bajković o odbranjenom penalu (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.14 u 17:27

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović bio je zadovoljan posle pobede nad Triglavom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Dobra utakmica i dobra pobeda, posebno u ovoj fazi priprema. Najviše sam zadovoljan izdanjem u prvom poluvremenu, jer smo imali dosta kombinatorike, želje i trčanja. U drugom poluvremenu je ta kompaktnost ekipe malo poremećena brojnim izmenama, pa smo i više grešili. Naša greška, slična onima koje smo imali u prvenstvu dovela je do gola Triglava. To ne sme da se ponavlja“ – izričit je Stojanović.

Trener Crvene zvezde zadovoljan je i kako je njegova ekipa odradila prvih osam dana priprema u Sloveniji.

„Urađeno je sve kako smo i planirali. Nemamo povređenih igrača, a to je najvažnije. Plan i program se za sada ispunjava, predstoji nam nekoliko dana u Beogradu, a onda i povratak u Sloveniju gde ćemo raditi više na taktici i konačnom uigravanju tima“ – istakao je Stojanović.

Zadržavanje okosnice tima, Stojanović vidi kao veliki plus.

„Izuzetno je dobro što smo svi tu i što prolazimo zajedno ove zimske pripreme. To će nam na proleće doneti kvalitet više“ – rekao je Stojanović.

Utiske posle prva dva kontrolna meča na pripremama u Sloveniji sumirao je i golman crveno-belih Boban Bajković.

„Ovo su mi ne znam koje po redu pripreme. Dugo sam u klubu i navikao sam se na rad i sistem trenera Srđana Maksimovića. I pored umora i teških treninga dobro smo igrali protiv Ankarana i Triglava, svi smo pružili maksimum, bili smo motivisani i rezultat nije mogao da izostane. Uveren sam da će tako biti i u drugoj fazi pripremnog perioda, ali što je još važnije i u prvenstvenim utakmicama na proleće. O odbranjenom penalu, nemam šta posebno da kažem. Prija mi sigurno, podiže samopouzdanje, neka tako bude i u utakmicama za bodove“ – ističe Bajković.

On takođe naglašava dobre uslove koje je ekipa imala u Portorožu, i sa nestrpljenjem iščekuje 23. februar i premijeru na Marakani, protiv Javora.

„Svi smo okrenuti ostvarenju krajnjeg cilja, a to je osvajanje prvenstva. Nadam se da će uskoro stići i najavljena pojačanja i da ćemo biti još bolji. Neki od igrača nisu prošli prethodni ciklus priprema, međutim, sada smo svi bili zajedno od prvog dana i to se primećuje u do sada igranim utakmicama. U prethodnih šest meseci smo se svi dobro upoznali, povezali i sada će uigravanje ići mnogo lakše“ – sumirao je Bajković.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter