0
Evropske lige

Oskarova majstorija odvela Čelsi u 5. rundu FA kupa (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.14 u 18:44

Fudbaleri Čelsija uspeli su na ‘Stamford Bridžu’ da savladaju ekipu Stouka rezultatom 1:0 (1:0) u okviru 4. kola FA kupa.

Oskar

Prvu priliku na meču izabranici Žozea Murinja su imali već u 2. minutu, ali je udarac Etoa zaustavio Asmir Begović. Stouk je uzvratio dva minuta kasnije, ali je Švarcer uspeo da otkloni opasnost ispred gola. Ofanzivu i bolju igru od starta susreta Čelsi je uspeo da kruniše u 25. minutu. Oskar je fantastično izveo slobodan udarac i majstorski savladao nemoćnog Begovića za vođstvo ‘plavaca’ 1:0. Isti igrač je bio blizu postizanja novog pogotka u 41. minutu, ali je njegov udarac zaustavila stativa.

I na startu drugog poluvremena ponovo je sreća bila na strani Stouka, pošto je Šurle pogodio okvir gola. Ređale su se kao na traci prilike Čelsija, ali veoma raspoloženi Begović je uspevao da sačuva svoju mrežu. Do kraja susreta nije bilo promene rezultata pa je Čelsi pobedom 1:0 izborio plasman u narednu rundu FA kupa.

https://www.dailymotion.com/video/x1acc9b_chelsea-1-0-stoke-city-amazing-goal-oscar_sport#from=embediframe

U drugom meču igranom danas, Šefild Junajted i Fulam su odigrali nerešeno 1:1 (1:0), pa će ponovljeni susret morati da reši ko će ići u narednu rundu. Strelac za Šefild bio je Porter u 31. minutu, dok je izjednačenje Fulamu doneo Rodalega u 75. minutu.

https://www.dailymotion.com/video/x1ac5dq_sheffield-united-1-0-fulham-fa-cup_sport#from=embediframe

https://www.dailymotion.com/video/x1ac7tf_sheffield-united-1-1-fulham-fa-cup_sport#from=embediframe

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter