0
Evropske lige

Dok Junajted posrće, Mojes kandidat za menadžera meseca

Objavljeno: 09.01.14 u 21:00

Da, da, dobro ste pročitali. Trener Mančester Junajteda, Dejvid Mojes nalazi se među četiri kandidata za najboljeg menadžera u Premijer ligi za decembar prošle godine, uprkos lošim rezultatima ‘crvenih đavola’. 

David Mojes

Podsetimo, Junajted je nastavio da obara negativne rekorde, pošto je u poslednjem mesecu 2013. godine poražen na ‘Old Trafordu’ od Evertona i Njukasla rezultatom 1:0 i igrao nerešeno sa Totenhemom 2:2. Mojes je uspeo da predvodi ekipu i do četiri pobede, nad Aston Vilom, Vest Hemom, Halom i Noričem.

Drugi kandidat za najboljeg trenera u decembru 2013. godine je Manuel Pelegrini, koji je sa Mančester Sitijem zabeležio 6 pobeda i 1 nerešen rezultat. Savladani su redom Svonsi, VBA, Arsenal, Fulam, Liverpul i Kristal Palas, dok je Sautempton uspeo da izvuče 1:1.

Pored Mojesa i Pelegrinija, tu su još i Žoze Murinjo sa učinkom od 5 pobeda, 2 poraza i 1 remi, kao i trener Evertona, Roberto Martinez, koji je uposao 4 trijumfa, i po jedan poraz i nerešen rezultat.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter