0
TimeOut

Mojesova lista rekorda na štetu Mančester Junajteda (FOTO)

Objavljeno: 06.01.14 u 19:26

Dejvid Mojes, bar se za sada tako čini, nije opravdao poverenje navijača i uprave Mančester Junajteda. Tim je daleko od šampionske forme ali i od pozicije u skladu sa reputacijom i jačinom tima.

Junajted rekordi

Ono što je privuklo dosta pažnje statističarima, jeste činjenica da Junajted igra gore nego ikada na svom „Old Trafordu“, što je postalo ispunjenje sna za mnoge timove koji su ranije sa strahom u kostima posećivali ovaj stadion.

Naime, kao što možete videti na slici, VBA je prvi put pobedio Junajted u gostima još od 1978. godine, Everton prvi put od 1992, Njukasl prvi put još od 1972, dok Svonsi koji je juče izbacio Mojesovu četu iz FA Kupa, nikada ranije nije savladao „Crvene đavole“ u gostima!

Sve se to dogodilo baš u sezoni kada je Mojes nasledio legendarnog Fergusona, a da li je novi Škot na klupi Junajteda jedini krivac, procenite sami.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter