0
TimeOut

Kristijano Ronaldo ulepšao život bolesnom dečaku (VIDEO)

Objavljeno: 07.01.14 u 13:14

Ronaldo

Kristijano Ronaldo je u ponedeljak još jednom pokazao svoju humanost, kada je bolesnog dečaka pozvao da sa porodicom bude njegov gost i dao im karte za VIP ložu ‘Santjago Bernabeua’ na utakmici protiv Selte.

Teško bolesni dečak, koji se bori sa rakom, dobio je za Božić Ronaldovu sliku sa posvetom, a Portugalac je inače priču o svom velikom navijaču pročitao u novinama. Nakon toga je lično pozvao mališana i pozvao ga da sa porodicom bude njegov gost na meču sa Seltom.

Ronaldo je bio dvostruki strelac na ovom susretu, prvi gol je posvetio preminuloj legendi, Euzebiju, a drugi bolesnom dečaku.

Nakon utakmice oduševljeni mališan je rekao:

„Ovo je za mene bilo ostvarenje sna i neizmerno sam mu zahvalan za sve što je učinio. Ovo je bilo predivno iskustvo za mene, emocije su neopisive, nisam mogao ni da zamislim da će se ovo desiti. Pratio sam utakmicu iz VIP lože sa svojom porodicom, ali i sa Ronaldovim sinom koji je veoma inteligentan, druželjubiv i učtiv. Zaista predivno iskustvo“.

Dečakova majka, koja je takođe bila na utakmici, nije mogla da nađe dovoljno reči da se zahvali:

„Zahvalna sam Kristijanu, prosto nemam reči da opišem koliko cenim ovo što je učinio za mog sina. On je tako posebna osoba. Pravi anđeo. Porodica i ja nikada nećemo zaboraviti ovo iskustvo. Ljudi mogu da pričaju šta žele, ali Kristijano je anđeo. Hvala ti za sve!“.

Isečak sa španske televizije o Ronaldovom gestu vrednog svakog poštovanja, ali i intervjue, možete pogledati u video prilogu:

https://www.youtube.com/watch?v=yj15gT1oOZo

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter