0
Evropske lige

Ronaldo golove posvetio Euzebiju

Objavljeno: 07.01.14 u 10:46

Portugalski internacionalac i fudbaler Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo, dva postignuta gola u pobedi protiv Selte posvetio je legendarnom zemljaku Euzebiju, koji je preminuo u nedelju u 71. godini od posledica srčanog udara.

cristiano-ronaldo-eusebio

Pre meča na Santjago Bernabeu minutom ćutanja odata je pošta velikanu svetskog fudbala, uz video snimak na kojem je Euzebio u društvu sa Ronaldom i legendom Reala, Alfredom di Stefanom.

„Želim da zahvalim svima, posebno ljudima u Španiji za omaž u počast Euzebiju. Za Portugalce je veoma važno da osećaju toplinu pokazanu od strane Španaca. Euzebio mi je bio veoma blizak, mnogo mi je pomogao u nacionalnom timu i bio primer za nas“, rekao je Ronaldo.

„Moji večerašnji golovi posvećeni su njemu. Veoma je tužno što smo izgubili jednog od najvećih igrača svih vremena“, kazao je vodeći strelac Madriđana i španske Primere.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter