0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Pobeda za kraj godine, Rebić umesto Cvetkovića (VIDEO)

Objavljeno: 27.12.13 u 15:53

Crvena zvezda Telekom 2013. godinu završava utakmicom 14. kola ABA lige u kojem u Pionir stiže ekipa Širokog. Meč, koji je na programu u subotu od 17 časova, prava je prilika da se zaokruži pozitivan utisak koji su u godini za nama napravili košarkaši u crveno-belim dresovima. Ulaznice za utakmicu od petka su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima. Karte koštaju 300 dinara (tribine), 600 (parter), 1000 (plava i bela loža) i 1500 (loža), a na dan meča prodavaće se na blagajni Pionira od 12 sati pa sve do početka meča.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ono što će svakako predstavljati dodatni motiv, kako navijačima tako i igračima Zvezde, predstavlja podatak da su u prvom delu regionalnog takmičenja igrači Širokog naneli poraz crveno-belima. Baš o tome pričao je i trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić kada je analizirao sve ono što ekipu čeka u narednom meču:

„Igrali smo protiv Širokog u prvom delu prvenstva i izgubili. To nije bilo očekivano, tada su pokazali potencijal. Imali su dosta promena u klubu, doveli su novog trenera i nekoliko novih igrača. Dobili su veliko pojačanje u vidu Džamara Janga, sigurno je da žele da se dodatno pojačaju i da nastave kontinuitet dobrih nastupa u ABA ligi. Ne treba zaboraviti da im predstoje i veliki izazovi u njihovom nacionalnom šampionatu ove sezone“ – konstatovao je Radonjić, a potom dodao:

„Oni će dati sve od sebe u meču protiv nas. Imaju dobru fizionomiju tima. Utakmica protiv Igokee je pokazala da su u naletu. Ako nastave sa ovakvim igrama biće ispred opasne pozicije na tabeli, odnosno borbe za opstanak. Tim Širokog svakako može da igra na visokom nivou. Želimo da uradimo sve što možemo kako bi ih savladali i osvajanjem bodova završili kalendarsku godinu“ – bio je jasan strateg crveno-belih, koji je potom odgovorio i na pitanje o statusu Aleksandra Cvetkovića:

„On je nakon jedne vrlo teške povrede i duge rehabilitacije ušao u sezonu sa našom idejom i željom da uz veliki rad i neophodno strpljenje dođemo do pozicije da svi zajedno budemo zadovoljni. Očigledno je da je došlo do nestrpljenja, to je iskazano kroz osećaj koji je ukazao svima nama da treba da nađemo najbolje rešenje i za Cvetkovića i za Zvezdu. Iz tog razloga, mi ćemo već protiv Širokog umesto Cvetkovića imati novog mladog igrača u timu, Rebića. On je još mlađi od Cvetkovića s obzirom da je 1995. godište. Kroz kvalitetan odnos i pažnju prema igračima koji u narednom periodu treba da budu nosioci crveno-belog dresa doći ćemo do rešenja koje je kvalitetno za sve nas“ – konstatovao je Radonjić, koji je rekao da će Rebić već od subote biti u timu:

„Radi se o igraču koji je od prvog dana priprema sa nama, prošao je sve što je potrebno. Perspektivan je košarkaš i zbog toga će biti naše opredeljenje u budućnosti. Ovo se ne odnosi samo na njega, već i na sve druge mlade igrače koji će participarati u timu i ove, a i narednih sezona“ – zaključio je Dejan Radonjić.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter