1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Cvetković se seli u Skoplje

Objavljeno: 27.12.13 u 15:23

Izostavljanje Aleksandra Cvetkovića iz tima za sutrašnji meč Jadranske lige protiv Širokog bio je jasan znak da se nešto važno dešava u vezi sa njegovim statusom u Crvenoj zvezdi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, kako saznaju Novosti što je kasnije potvrđeno i na zvaničnom sajtu kluba mladi plejmejker će zbog nezadovoljstva minutažom koju dobija od trenera Radonjića preostali deo ove, ali i celu narednu sezonu provesti u skopskom MZT-u, a cela priča će biti okončana do večeras do ponoći pošto do tada traje prelazni rok u kojem Jadranska liga dozvoljava da igrači prelaze iz jednog u drugi klub.

Po isteku dogovora srpskog i makedonskog kluba odnosno na početku sezone 2015/16 Cvetković će se vratiti u redove Crvene zvezde.

Priča oko pozajmice itekako „pije vodu“ pošto je jasno da nijedan klub iz okruženja nije spreman da plati 150.000 evra na ime obeštećenja za igrača koji se još uvek nije u potpunosti afirmisao.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter