0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Bošković: Spremni smo za Brazil (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.13 u 13:57
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor rukometašica Srbije Saša Bošković i igračice Sanja Damnjanović i Dragana Cvijić poručili su danas da je ekipa spremna da osvoji zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu i obraduje celu naciju.

„Osećaj je dobar, ostala je još jedna utakmica do kraja. Nemamo osećaj da igramo finale. Dobro smo spremili polufinale sa Poljskom, što je dalo rezultat već u prvom poluvremenu. Zasluženo smo pobedili i spremno dočekujemo Brazil“ – rekao je Bošković Tanjugu.

Srbija je jedini dosadašnji poraz na SP doživela baš protiv Brazila u prvoj fazi takmičenja, a pravu priliku za revanš imaće u finalu koje je na programu u nedelju sa početkom od 17.15 časova. Ako još uvek niste kupili ulaznicu za ovaj meč to možete da uradite i to po prilično povoljnoj ceni od samo 400 dinara za tribine na gornjem prstenu Kombank arene.

Iako je postojala bojazan da je Andrea Lekić, kapiten našeg tima, doživela povredu koja bi mogla da je spreči da igra u finalu ispostavilo se da problem nije takav da može da je spreči da nastupi u takvom meču.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter