0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Na finale za samo 400 dinara

Objavljeno: 21.12.13 u 10:49
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rukometni savez Srbije (RSS) uspeo je da se dogovori sa Svetskom rukometnom federacijom (IHF) i dobije dodatni popust na cenu karata za finalnu utakmicu, Srbija-Brazil, koja će se igrati u nedelju, 22. decembra 2013. godine,od 17.15 sati u Kombank areni. Cena karte za nivo 400 iznosiće 400 dinara, dok se cene karata za nivo 200 kreću od 1500, 2500, 4000 i više.

Rukometni savez Srbije na ovaj način zahvaljuje se svim dosadašnjih vernim pratiocima i ljubiteljima rukometa i veruje da će u istom duhu i ubuduće navijati fer i sportski, i tako doprineti još boljoj atmosferi u Areni, kako bi reprezentacija Srbije u nedelju osvojila medalju.

Karte za finalnu utakmici Svetskog prvenstva u rukometu za žene moći će da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima od subote, 21. decembra 2013. godine od 11 sati.

Utakmica između Srbije i Brazila počinje u 17.15 sati, a Rukometni savez Srbije apeluje na sve navijače i goste da dođu ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazu, kao i da poštuju numerisana mesta i navijaju fer i sportski. Svi nedozvoljeni rekviziti, upaljači, kišobrani, sitan novac, kozmetika, razna ambalaža, laseri, biće oduzimani na ulazu. Dozvoljena su samo državna obeležja.

hotsport.rs/rss.org.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter