0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Džajić: Insistiramo na regularnosti takmičenja

Objavljeno: 25.11.13 u 22:31
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je da reagovanje crveno-belih nije upereno ni protiv koga, već u korist svih koji vole sport i fudbal, prenosi Tanjug.

Upravni odbor Crvene zvezde saopštio je večeras da izražava zaprepašćenje i najoštriji protest povodom saopštenja kojim je Fudbalski savez Srbije (FSS) reagovao na zahtev kluba da se obezbedi regularnost nacionalnog takmičenja.

„Samo želimo da liga bude korektna, želimo ravnopravnu borbu. Morate da razumete i nas, imamo veliku odgovornost i stalo nam je do uspeha, zato ne možemo da stvari gledamo površno“, kazao je Džajić novinarima na beogradskoj Marakani.

On je istakao da je Crvena zvezda javni klub sa armijom navijača i da ne sme da bude ravnodušna na neregularnosti.

„Naš UO insistira na regularnosti takmičenja, na utakmicama i Crvene zvezde i Partizana, Slobode i svih ostalih klubova. Mi i dalje imamo šanse da budemo prvi, nastavljamo da radimo i borimo se, ali to ne znači da ćemo da prećutkujemo neregularnosti“, poručio je Džajić.

Rukovodstvo Crvene zvezde u nedelju je izdalo zvanično saopštenje javnosti u kojem je domaća Superliga nazvana „lakrdijom“ nakon što su, prema mišljenju crveno-belih, sudije teško oštetile ekipu Voždovca u porazu protiv šampiona Partizana (1:0).

Crvena zvezda je navela da ekipi Voždovca u utakmici 13. kola nisu dosuđena dva očigledna penala.

Ranije danas FSS je reagovao na to saopštenje istakavši, između ostalog, da je ta organizacija postala talac dva najveća kluba, Crvene zvezde i Partizana, jer se na osnovu izjava u javnosti pravi slika da se fudbal igra samo zbog njih.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter