0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Ivanović: Odigrali smo dobar meč (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.13 u 23:37
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Srbije smatraju da su bili bolji u prijateljskom meču protiv Rusije koji je završen nerešenim rezultatom 1:1.

„Odigrali smo dobru utakmicu. Imali smo određenih problema u organizaciji igre u prvom poluvremenu, a li smo u nastavku to ispravili i čak bili dominantniji od Rusije. Kada je zatražen tajm-aut u drugom poluvremenu meni nije trebalo osveženje. Veću krizu sam imao u prvom delu meča. Očekuje nas sada jedna lepa utakmica protiv novinarske selekcije. Za mene će to biti poseban osećaj jer nikada u karijeri nisam igrao na stadionu u Užicu, verovali ili ne“, izjavio je Branislav Ivanović.

„Pokazali smo kvalitet više u odnosu na prethodne utakmice. Nije nas preseklo vođstvo protivnika. Znali smo da reagujemo i brzo smo se trgli. Rusi si me neprijatno iznenadili padom u drugom poluvremenu. Uspeli su u prvih pola sata utakmice na nametnu ritam jer nismo mogli kroz pas da iznesemo loptu. U nastavku ulaskom Fejse dobili smo dosta na svežini, on nas je pogurao napred i bilo je to prava Srbija“, istakao je Zoran Tošić.

„Odlična provera protiv jedne jake reprezentacije. I za nas i za njih da vide gde su pred SP. Njima je pripalo prvo, nama u potpunosti drugo poluvreme. Uz malo više koncentracije u završnici mogli smo i do pobede. Imao sam sjajnu šansu posle pasa Matića, oslobodio sam se jednog ruskog igrača i umesto da šutiram odlučio sam se za asistenciju ka Đorđeviću koji je bio sam na drugoj stativi. Ignjaševič je prozreo tu moju nameru i šansa je propala. Mogao sam da budem i tragičar, suv teren je uticao da odigram loš poprečni pas, na svu sreću Kokorin to nije iskoristio. Dobro funkcionišem iza Đorđevića, razumemo se i mislim da će iz meča u meč biti sve bolje“, konstatovao je Dušan Tadić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter