0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

Italijani već postavili Mihajlovića na klupu Sampdorije

Objavljeno: 11.11.13 u 12:24
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Uprkos tome što je Siniša Mihajlović u nedelju na konferenciji za medije na kojoj je obelodanio spisak igrača koji će konkurisati za prijateljske mečeve protiv Rusije i selekcije novinara rekao da bi mogao da ostane na mestu selektora Srbije i narednih 10 godina italijanski mediji su ga već prselili na klupu Sampdorije.

Deliju Rosija čini se dele sati od otkaza pošto je nakon sinoćnjeg poraza od Fiorentine Sampdorija pala u opasnu zonu odnosno nalazi se među tri poslednjeplasirana kluba Serije A sa samo devet osvojenih bodova i dve pobede u 12 odigranih kola, a galvni kandidat za njegovog naslednika u Italiji figurira upravo Mihajlović koji je tokom igračke karijere nosio i dres kluba iz Đenove.

Ukoliko Miha zaista u narednim danima po oknčanju reprezentativnih obaveza postane trener Sampdorije već u prva dva meča na klupi svog novog kluba vodiće tim protiv još dva svoja nekadašanja kluba – Lacija i Intera.

Ukoliko Mihajlović odbije predlog ioli ne dođe do dogovora preostali kandidati za klupu Sampdorije su Eugenio Korini i Zdenjek Zeman.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter