0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Mihajlović: Radim kao da ostajem 10 godina (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.13 u 14:29

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je u nedelju da ne može trener da se ocenjuje na osnovu jedne ili dve utakmice, već da je bitan kontinuitet.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Kao selektor zavisim od rezultata, ali ne može trener da se ocenjuje na osnovu jedne ili dve utakmice. Ocenjuje se kontinuitet. Dve utakmice ne mogu da promene mišljenje ljudi koji se razumeju u fudbal i koji rade u fudbalu“, rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Mihajlović, kome ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije ističe u decembru, rekao je da još nije razgovarao o nastavku saradnje sa čelnicima Saveza.

„Ne razmišljam o tome da su predstojeće dve utakmice oproštajne, radim kao da mogu da ostanem 10 godina, a razmišljam kao da mogu da odem sutra. U nekom smislu ne mogu sam da odlučujem, prednost dajem FSS-u, koji treba da povuče prvi potez. Ako me ne pozovu do kraja meseca, videćemo šta će biti“, kazao je on.

Reprezentacija Srbije će u petak u Dubaiju igrati prijateljsku utakmicu sa Rusijom, a četiri dana kasnije u Užicu protiv selekcije novinara.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter