0
Evropske lige

Dokle će Siti da trpi Harta? (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.13 u 13:36

hart-nastasic

Nedostatak prave konkurencije u Mančester Sitiju očigledno negativno utiče na reprezentativca Engleske Džoa Harta koji sve češće pravi velike greške koje skupo koštaju njegov tim.

Tako je Džo Hart u jučerašnjem meču protiv Čelsija u samoj završnici poptuno nepotrebno istrčao van šesnaesterca nakon čega ga je Matija Nastasić, koji svog golmana nije očekivao tu, prebacio omogućivši Ferandu Toresu da donese pobedu „plavcima“.

Odmah nakon tog pogotka povela se velika polemika u Engleskoj da li je Hart zaista najbolji tamošnji golman i ukoliko jeste zbog čega je to tako kada je jasno da on nema kvalitet za vrhunski klub.

U prilog toj tvrdnji postavljen je i video u kojem se vide kiksevi Sitijevog golmana u prethodnoj sezoni u duelima protiv Aston Vile, Sanderlenda, Sautemptona i Vest Hema, a ove godine mu se već stavljaju na dušu pogoci Kardifa, Bajerna i Čelsija.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter