0
Domaći fudbal

FOTO: FKCZ

Gogić: Nisam mogao da verujem da mi je poništen gol (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.13 u 08:32

FOTO: FKCZ

Nema sreće Goran Gogić da postigne svoj prvenac u crveno-belom dresu. Kako sam kaže, na meču protiv Voždovca iz neposredne blizine bio je neprecizan nakon udarca glavom, da bi u Nišu protiv Radničkog postigao gol koji je prema njegovom mišljenju neopravdano poništen. Visoki vezista ipak ne gubi nadu, i veruje da će mu se na nekim od narednih susreta osmehnuti sreća.

„Mislio sam da je večeras to veče, i beskrajno sam se radovao pogotku. Nisam mogao da verujem kad sam video da je poništen. Čitavog života se trudim i dajem sve od sebe, i očekujem da mi se sve uloženo u narednom periodu vrati. Odigrali smo dobru utakmicu, naročito u drugom poluvremenu, ali to nije bilo dovoljno da se sa ne znam kojeg po redu gostovanja vratimo sa tri boda. Svaki put kad nam se ukaže prilika da smanjimo razliku za prvoplasiranim timom, mi je ne iskoristimo. Idemo dalje, ne gubimo veru i okrećemo se utakmicama protiv Radničkog u Kupu i derbiju koji nam je sigurno svima u podsvesti. Ipak, mi smo profesionalci, i ne smemo da razmišljamo unapred i tek nakon srede, spremaćemo se za duel sa večitim rivalom“ – rekao je Gogić.

hotsport.rs/crvenzvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter