0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kraj: Radnički – Zvezda 1:1, Milijaš promašio pobedu! (FOTO)

Objavljeno: 26.10.13 u 20:55
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Radničkog i Crvene zvezde remizirali su – 1:1 (1:1) u poslednjem meču 10. kola Jelen Superlige.  

Domaći su poveli u osmom minutu preko Hadžibulića na asistenciju Pauljevića, a konačnih 1:1 postavio je Dauda u nadoknadi prvog dela igre.

U finišu utakmice Milijaš je imao veliku šansu da donese gostima pobedu, ali sa desetak metara šutirao za malo pored gola.

Posle 10 kola, Zvezda je četvrta na tabeli sa 17 bodova, dok je Radnički peti sa dva boda manje.

U narednom kolu Zvezda dočekuje Partizan u velikom derbiju.

Tabela: Partizan 21, Vojvodina 19, Čukarički 18, Crvena zvezda 17, Jagodina 15, Radnički Niš 15, Spartak 14, Novi Pazar 14, Napredak 13, Voždovac 13…

Tekstualni prenos:

KRAJ – Remi u Nišu! Zvezda je u finišu pokušala da dođe do sva tri boda, ali nije uspela da zabeleži važan trijumf.

86′ Velika prilika za Zvezdu preko Milijaša! Kapiten je mogao da bude junak meča, ali je bio neprecizan posle centaršuta sa desne strane, pošto je šutirao za malo pored gola.

74‘ Prilika za Radnički. Ivica Jovanović je zahvatio loptu na desetak metara od gola, ali je njegov šut završio za malo pored gola.

69′ Žestok sudar na sredini terena, u duelu su bili Ninković i snažni Hadžibulić, a deblji kraj je izvukao vezni igrač crveno-belih koji je krvava napustio teren na nekoliko minuta, a potom je morao i da napusti igru, umesto njega u igri je Gogić.

65′ Pokušaj Daude glavom posle centaršuta Milijaša, ali je lopta završila daleko preko gola. Odmah potom Stojanović vrši prvu izmenu, menja Pečnika, a ušao je Kasalica.

55′ Milijaš pokušava sa 20 metara, ali direktno u golmana Kesića..

46′ Drugo poluvreme počelo je takođe bakljadom, ali ovog puta su na scenu stupili domaći navijači…

45′ GOOOOOL! Izjednačenje u Nišu, a strelac za Zvezdu bio je Dauda na sjajnu asistenciju Ninkovića.

25‘ Teško crveno-beli dolaze do svoje igre, gosti greše u pasovima, dok Radnički deluje konkretnije i ima veći posed lopte.

15′ Radnički nastavlja da stvara probleme odbrani Zvezde. Napali su domaću preko desnog boka, Pauljević je centrirao, ali je odbrana Zvezde ovog puta bolje reagovala nego kod gola. Gosti i dalje bez šansi za gol.

 

9′ GOOOOOL! Radnički vodi 1:0 golom Hadžibulića!

1′ Utakmica je počela bakljadom gostujućih navijača…

18.30 Sastavi timova: 
Radnički Niš: Kesić, Pauljević, Pavlović, Živković, Bulatović, Ćulum, Kolarević, P. Jovanović, Hadžibulić, Stojanović, A. Jovanović
Crvena zvezda: Bajković, Arauho, Vešović, Mijailović, Kovačević, Krneta, Milijaš, Ninković, Pečnik, Dauda, Mrđa

17.00 Pred utakmicu je u širem centru Niša došlo je do nekoliko incidenata. Navijači su se tukli u blizini Sabornog hrama u Nišu gde su se okupile pristalice Radničkog, a nakon toga došli su pripadnici policije u opremi za razbijanje demonstracija. Oni su u koloni otpratili grupu navijača ka centru grada gde je najavljeno okupljanje navijača Nišlija.

Veliki derbi 10. kola Jelen Superlige igra se večeras od 10 sati u Nišu gdeće Radnički na gotovo sigurno prepunom Čairu ugostiti beogradsku Crvene zvezdu.

Dva tima dele samo dva boda na tabeli – Beograđani su treći sa 16 bodova, dok Nišlije sa 14 zauzimaju petu poziciju ali sve to može značajno da se promeni večeras.

Iz oba tabora najavljuju da će igrati bez ikakvih kalkulaicija i da ih zanima samo pobeda pa i sa te strane treba očekivati jednu krajnje uzbudljivu i neizvesnu utakmicu.

Stadion Čair. Kapacitet: 18.151. Sudija: Miodrag Gogić, Pomoćnici: Dejan Petrović, Jovica Milin. TV Prenos: Arena 3

Radnički (N): Kesić, Pauljević, Živković, Bulatović, Pavlović, A. Jovanović, Kolarević, P. Jovanović, S. Stojanović, Ljubinković, Hadžibulić

Crvena zvezda: Bajković, Vešović, Krneta, Arauho, Mijailović, Gogić, Kovačević, Ninković, Milijaš, Pečnik, Dauda.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter