0
Fudbal

Miha ipak pregovara sa Lacijom

Objavljeno: 22.10.13 u 13:52

mihajlovic-lacio

Iako su jučerašnju vest o tome da bi Siniša Mihajlović uskoro mogao da postane trener Lacija demantovali i selektor Srbije i rimski klub italijanski mediji i u današnjim izdanjima tvrde da bi srpski stručnjak mogao da zameni Vladimira Petkovića na klupi Lacijala.

Naime, kako javlja Sport Medijaset Siniša Mihajlović boravi u jednom milanskom hotelu gde bi tokom dana trebalo da se sastane sa čelnicima Lacija kako bi dogovorili detalje višegodišnjeg ugovora, a kao maska njegovog dolaska u grad na severu Italije navodi se njegova poseta meču Lige šampiona između Milana i Barselone.

Ukoliko MIhajlović zaista pristane da preuzme klub za koji je igrao od 2006. do 2008. godine to bi definitivno značilo da padaju u vodu priče oko ostanka na klupi reprezentacije Srbije odnosno Fudbalski savez naše zemlje bi već mogao da se da u potragu za novim selektorom, a kao jedan od glavnih kandidata već sada figurira Dragan Stojković Piksi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter