0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Mihajlović: Bilo bi dobro da me Piksi nasledi

Objavljeno: 22.10.13 u 08:43
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

U redovnom razgovoru sa srpskim novinarima ponedeljkom još uvek aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović još jednom je pojasnio svoj status, a pored toga je pričao i o eventualnom nasledniku.

„Nisam rekao da ću ostati selektor ako Tomislav Karadžić i dalje bude predsednik FSS već da bi u tom slučaju bio spreman na razgovor. U suprotnom neću ni pričati sa novim predsednikom već ću napustiti funkciju u decembru po isteku ugovora. Nadam se da će sve biti jasno već sredinom novembra kada nas očekuju dve prijateljske utakmice“ – rekao je Mihajlović.

U poslednje vreme se sve glasnije šapuće da bi Mihu na mestu selektora mogao da zameni Dragan Stojković Piksi, kojem trenutno ne cvetaju ruže u japanskoj Nagoji.

„Ako ja ne budem i dalje selektor bilo bi dobro da to bude Piksi, ali nisam ja taj koji o tome odlučuje već rukovodstvo FSS“ – jasan je Mihajlović.

Iako su italijanski mediji u ponedeljak brujali o tome da bi Mihajlović mogao da sedne na klupu Lacija, nekadašnji igrač rimskog kluba je demantovao tu priču rekavši da on ima svoj posao, kao i da je Petković i dalje na klupi Lacijala.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter