0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

Miha preuzima Lacio?

Objavljeno: 21.10.13 u 09:38
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Italijanski mediji sinoć su objavili vest da će najverovatnije doći do smene na klupi rimskog Lacija.

Naime, ekipi iz Rima ove sezone ne ide dobro, a kao glavni uzrok loš partija navodi se aktuelni šef struke Vladimir Petković koga bi vrlo verovatno na klupi mogao da zameni još uvek aktuelni selektor srbioje Siniša Mihajlović.

Po navodima emisije RAI „Domenika sportiva“ Petković se nije vratio u Rim sa ekipom posle poraza u Bergamu. Lacio je izgubio od Atalante i posle osam kola je na poziciji 9, sa 11 osvojenih bodova

Miha je već nekoliko puta istakao da je spreman da se vrati trenerskom poslu u Italiji, a u prilog mu ide potpuno nejasna situacija oko Fudbalskog Saveza Srbije. tačnije njegovog predsednika Tomislava Karadžića za koga je MIhajlović vezao svoju sudbinu na mestu selektora.

„Lacio još poriče, ali Petković je umoran, a Mihajlović, inače ljubimac navijača, je spreman“, navode italijani mediji, koji podsećaju da je stalna adresa našeg selektora u Rimu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter