0
Fudbal

Klop ne da Subotića

Objavljeno: 10.10.13 u 17:22

klop-subotic

Menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes došao je na zanimljivu ideju da Borusiji iz Dortmunda ponudi razmenu odnosno za Nevena Subotića „milionerima“ nudi njihovog bivšeg člana Šinđija Kagavu. Međutim Jirgen Klop, trener vicešampiona Evrope, ima sasvim drugačiju ideju.

„Jirgen bi u svakom slučaju voleo da ima u timu Kagavu i poručio mu je da su za njega vrata kluba uvek otvorena. Međutim, Junajted može da zaboravi na ideju da će nam uzeti Subotića. Klop ne želi da izgubi Srbina. Njemu je tek 24 godine, a ima veliko iskustvo i pred njim je velika karijera, ali kao deo našeg tima“ – citirao je Dejli Mejl neimenovani izvor blizak klubu sa Vestfalena.

Poznato je da je mladi nemački stručnjak posebno vezan za srpskog defanzivca kojeg je kao 18-godišnjaka doveo u Majnc, da bi ga potom sa sobom poveo u Borusiju sa kojom su zajedno osvojili Bundesligu u sezoni 2011/12.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter