0
Fudbal

Junajted sve zainteresovaniji za Subotića

Objavljeno: 06.10.13 u 18:14

neven subotic

Loš start sezone i česte greške odbrane primorale su menadžera mančester Junajteda Dejvida Mojesa da ozbiljno razmisli o tome da pojača defanzivnu liniju tima, a prvi na listi želja mu je Neven Subotić fudbaler Borusije iz Dortmunda.

Odavno je poznato da „đavoli“ žele Subotića u svom timu, a njihova želja je ponovo podgrejana posle bledih izdanja tima u Premijer ligi. Prema pisanju britanskih medijaJunajted je navodno spreman da „milionerima“ u zamenu ponudi Šinđija Kagavu koji je na Old Traford stigao upravo iz redova evropskog vicešampiona, ali nema sumnje da bi prvak Engleske morao da prilično da doplati ako Borusija uopšte pristane na trampu.

Pored Subotića u redove Mančestera mogao bi da dođe i Lejton Bejns koji je u letnjem prelaznom roku ostao Mojesova neispunjena želja. Naime, nekadašnji menadžer Evertona je u svoj novi tim hteo da dovede svoja dva najbolja igrača – Felainija i Bejnsa, ali su „karamele“ nekako ipak uspele da sačuvaju makar levog beka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter