0
Evrokupovi

Novinari naljutili Murinja (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.13 u 19:56

jose_mourinho.jpg

Fudbaleri Čelsija doputovali su u Rumuniju gde ih očekuje duel sa Steauom u Ligi šampiona, a nakon poraz od Bazela na Stamford Bridžu ekipa Žozea Murinja mora da juri pobedu na ovom meču.

Po dolasku u Bukurešt „plavci“ su odradili trening, a usledila je i konferncija za medije.

Murinjo je napustio konferenciju jer se iznervirao zbog pitanja novinara koji se interesovao za status Kevina De Brujnea koji je nedavno prekomandovan u rezervni tim.

„Neverovatno je da me niko sada ne pita za Matu, za koga ste se sve vreme interesovali zbog čega ne igra, nego za De Brujnea. Ne zanimaju vas igrači koji igraju, nego samo oni koji ne igraju“, rekao je „Specijalni“.

„Samo jedanaestorica mogu da počnu utakmicu. Pokušavam da izaberem najbolje na osnovu onoga što rade na utakmicama i na treningu. Frenk Lampard me zna devet godina i zna da umem da pogrešim, ali i da sam uvek iskren. De Brujne nije u ekipi, jer mi se nije dopalo kako je odigrao protiv Svindona i način na koji je trenirao u poslednje vreme“, objasnio je Murinjo nakon čega je napustio pres salu i ostavio kapitena lamparda da odgovara na pitanja novinara.

Utakmica 2. kola Lige šampiona između Steaue i Čelsija na programu je u utorak, 1. oktobra od 20.45 časova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter