0
Evropske lige

De Brujne prekomandovan u mladi tim Čelsija

Objavljeno: 30.09.13 u 14:48

kevin-de-brujne

Pored Huana Mate ni Kevinu de Brujneu ne cvetaju ruže u Čelsiju iako je na njegovom povratku u klub insistirao Žoze Murinjo koji 22-godišnjeg Belgijanca trenutno ne vidi kao člana prvog tima pa ga je prebacio u mladu ekipu sa kojom će trenirati narednih nekoliko dana, prenosi Dejli mejl.

De Brujne nije bio u konkurenciji za tim u subotnjem duelu Premijer lige protiv Totenhema, a sigurno ga neće biti ni u meču Lige šampiona u kojem Čelsi u utorak igra protiv Steaue. Za sada nije poznato kakva će biti dalja sudbina talentovanog veziste koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Verderu.

Zanimljivo je da je De Brujne na startu sezone upisao tri nastupa za „plavce“ u Premijer ligi od čega je dva puta bio strter, a onda je odjednom izgubio mesto u timu, da bi na kraju završio u rezervnoj ekipi. Vrlo je moguće da će Belgijanac tokom zimskog prelaznog roka otići negde na pozajmicu kako bi sačuvao šansu da bude deo svog nacionalnog tima na predstojećem Mondijalu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter