0
Evrokupovi

Đavoli progutali aspirin, slavlje rudara u Baskiji (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.13 u 23:01

wayne-rooneyd

 

U prva dva meča grupe A Lige šampiona Mančester Junajted i Šahtjor su došli do sva tri boda. Crveni đavoli očekivano protiv Leverkuzena na Old Trafordu, a Šahtjor uz mnogo sreće u San Sebastijanu protiv Sosijedada.

Mančester Juanjted je u prvom meču Dejvida Mojesa u LŠ savladao Lever sa 4:2 i pokazao da ove sezone neće biti propusta kao pre dve godine kada su ispali u grupnoj fazi. Runi je doveo Junajted u vošđstvo, ali je Rolfes doneo izjednačenje Nemcima. Ipak, Van persi donosi novu prednost Junajtedu, a Runi drugim golom na meču rešava pitanje pobednika. Uspeo je Junajted da preko Valensije i četrti put zatrese mrežu Levera, a toprak je psotavio konačan rezultat.

Šahtjor je tokom većeg dela meča u San Sebastijanu delovao inferiorno u odnosu na Sosijedad, ali je onda Aleks Tešeira rešio da domaćim navijačima pokvari zabavu i dao dva gola za pobedu rudara, koji ove sezone ne blistaju.

U 2. kolu sastaju se Leverkuzen – Sosijedad i Šahtjor – Mančester Junajted.

GRUPA A
Mančester Junajted – Bajer L. 4:2 (Runi 22, 70, Van Persi 58, Valensija 79 – Rolfes 54, Toprak 88)
Sosijedad – Šahtjor 0:2 (Tešeira 65, 87)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter