0
Evropske lige

Van Persi i Runi poželeli Felainiju dobrodošlicu (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.13 u 15:46

Runi

Šampion Engleske Mančester Junajted savladao je Kristal Palas sa 2:0 na Old Trafordu golovima van Persija i Runija. Meč obeležio i debi Maruana Felainija.

Aston Vila se odlično držala sve do pred kraj poluvremena kada je Digačoi faulirao Ešlija Janga u kaznenom prostoru, a sudija pokazao na belu tačku i isključio fudbalera Palasa.Robin van Persi je bio precizan i odveo je svoju ekipu na odmor sa minimalnom prednošću.

Navijači Juanjteda su sa nestrpljenjem dočekali 61. minut kada je u igru ušaoMaruan Felaini koji je doživeo prave ovacije. Svoju odličnu igru u drugom poluvremenu nedovoljno oparvljeniVejn Runi je krunisao golom iz slobodnog udarca u 81. minutu. Napadač „crvenih đavola“ je tokom celog meča oko glave imao neku vrstu štitnika koja mu nije smetala da se upiše u listu strelaca.

Felaini

Srpski fudbalerNemanja Vidić predvodio je i na ovom meču Mančester Junajted i proveo svih 90 minuta na terenu.

Junajted je prekinuo seriju od dva meča bez pobede i probio se na 2. mesto na tabeli, ali ima i utakmicu više od ostalih rivala. Kristal Palas je doživeo treći poraz u sezoni i ima 3 boda.

Raspored 4. kola engleske Premijer lige
subota
Mančester Junajted – Kristal Palas 2:0 (1:0)
(van Persi 45, Runi 81)
16.00h Aston Vila – Njukasl
16.00h Fulam – Vest Bromvič
16.00h Hal – Kardif
16.00h Stouk – Mančester Siti
16.00h Sanderlend – Arsenal
16.00h Totenhem – Norič
18.30h Everton – Čelsi

nedelja
17.00h Sautempton – Vest Hem

ponedeljak
21.00h Svonsi – Liverpul

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter